TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
FARABİ Değişim Programı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası
27 Mart 2019, Çarşamba

28.02.2019

2019 - 2020 Farabi Değişim Programı Başvuruları Başlamıştır.

2019 – 2020 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI

AÇIKLAMALAR

2019 - 2020 Akademik yılı güz veya güz ve bahar dönemlerinde, anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden birinde Farabi öğrencisi olabilirsiniz (Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden sadece birini tercih edebilirsiniz).

Almakta olduğunuz burslarınız kesilmeden karşılıksız burs alabilirsiniz (Staj haricinde, herhangi bir kamu kurum veya kuruluşlarında çalışanlar ile özel sektörde sürekli ücrete tabi istihdam edilen öğrencilere Farabi Değişim Programı kapsamında herhangi bir burs ödemesi yapılmamaktadır).

BAŞVURU ŞARTLARI

·         Daha önce Farabi Değişim Programı’ndan yararlanmamış olmak,

·         Hazırlık sınıfı öğrencisi olmamak

·         Başvuru tarihinde en az 1 (bir) dönemlik “Genel Ağırlıklı Not Ortalamasına” sahip olmak

·         Önlisans ve lisans öğrencileri için              2.00 / 4.00 (53.33 / 100)

Yükseklisans ve doktora öğrencileri için   2.50 / 4.00 (65.00 / 100)

Genel akademik not ortalamasına sahip olmak

BAŞVURU TARİHLERİ

1 Mart – 15 Mart 2019

BAŞVURU YERİ

Farabi Bölüm Koordinatörleri

(Farabi Bölüm Koordinatörleri Listesi için TIKLAYINIZ.)

İKİLİ ANLAŞMALAR

(Anlaşmalı olduğumuz üniversiteler için TIKLAYINIZ.)

Gitmek istediğiniz üniversitenin Farabi Web Sayfasını mutlaka ziyaret ediniz. Gitmek istediğiniz bölümün ve gideceğiniz sınıfın olup olmadığını öğreniniz.

BAŞVURU BELGELERİ

“Belge bilgisayar ortamında doldurulacaktır. El ile doldurulan belgeler geçersiz sayılacaktır. Belgede yer alan - fotoğraf – kısmına fotoğrafınızı yapıştırıcıyla yapıştırınız.”

• Transkript (2 Adet)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (2 Adet)
  • Bazı Üniversiteler Tarafından İstenen Online Başvuru Formu Çıktısı (2 Adet) (Başvuruda bulunacağınız üniversitenin Farabi web sayfasını mutlaka ziyaret ediniz.)
  • Eğer yabancı dilde eğitim veren bir bölüme başvuruyorsanız, yabancı dil düzeyini gösterir belge (2 Adet)

ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerimiz en fazla 1 üniversiteye başvurabilecektir. Öğrencilerimiz, istenilen başvuru belgelerinden istenilen sayıda hazırlayacak (Belgeler bilgisayar ortamında doldurulacaktır) ve bu belgeleri şeffaf dosyaya koyarak bölüm koordinatörüne teslim edecektir.

Başvuru Belgeleri ve Detaylı Bilgi İçin: farabi.gop.edu.tr (duyurular)

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğü

Tel: 03562521616 Dahili: 3218

E-posta: farabi@gop.edu.tr

Adres: Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi B Blok Zemin Kat, Oda No: Z21

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.