GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
FARABİ Değişim Programı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası
15 Aralık 2017, Cuma

18.09.2017

Önemli Duyuru "Öğrenci Belgesi Gönderimi"

2017 - 2018 Akademik yılında Farabi Değişim Programı ile farklı üniversitelerde öğrenim görecek öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları üniversitelerden "Öğrenci Belgesi" almaları ve "27 Eylül 2017 mesai bitimine kadar " belgeleri TARAYICIYLA TARATMAK suretiyle (faks çekilmemesi ve cep telefonu kamerasıyla belgenin fotoğrafının çekilerek gönderilmemesi önemle rica olunur.) farabi@gop.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Gönderilen maillerin konu kısmına mutlaka adınızı soyadınızı yazarak yanına "öğrenci belgesi" notunu ekleyiniz.

Öğrenci belgelerini ilgili tarihe kadar göndermeyen öğrenciler Farabi hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.